Kommende Film

Baywatch
Danmarkspremiere fra 1. juni
Land/år: USA/2017
"I “Baywatch” møder vi livredderen Mitch Buchannon (Dwayne Johnson), som tager en, ny flabet rekrut (Zac Efron) under sine vinger. Men det umage par skal ikke kun redde nødstedte badenymfer. En superskurk truer nemlig stranden og vores to venner tager kampen op. Kilde: UIP"

Mere information...

Film Plakat

Wonder Woman
Danmarkspremiere fra 1. juni
Land/år: Ukendt/2017
"Før hun var Wonder Woman, var hun Diana, Prinsesse af Amazonerne, opvokset i et isoleret ø-paradis og trænet til at være en uovervindelig kriger. Da en amerikansk pilot styrter ned på deres strand og fortæller om en massiv konflikt som raser i omverden, forlader Diana sit hjem, overbevist om at hun kan stoppe truslen. Mens hun kæmper side om side med mennesket, for at slutte krigen over alle ..."

Mere information...

Film Plakat

The Beatles: Sgt. Pepper 50 år
Kun 1. juni kl. 15:30 og 20:00
Land/år: Ukendt/2017
"THE BEATLES: SGT. PEPPER 50 ÅR dykker ned i de tolv måneder fra august 1966 til august 1967, der blev skelsættende for The Beatles karriere. Et år, hvor de ikke længere var verdens førende turné-rockband, men i stedet udartede sig til verdens mest nyskabende kunstnere. En periode med ekstrem kreativitet og en regulær genfødsel, hvor de omfavnede både Swinging London, avantgarde, LSD og The Summer ..."

Mere information...

Film Plakat

Efter stormen
PerleFilm 5. til 7. juni
Land/år: Japan/2016
"I det seneste familiedrama fra instruktøren Kore-Eda møder vi Ryota; en mand, der dvæler ved sin tidligere storhedstid som prisvindende forfatter, men nu spilder alle de penge, han tjener som privatdetektiv, på gambling, og knap kan betale børnebidrag. Efter Ryotas far dør, virker hans aldrende mor og smukke ekskone til at komme hurtigt videre i livet. Ryota ønsker at genopbygge forholdet til ..."

Mere information...

Film Plakat

The Mummy
Danmarkspremiere fra 8. juni
Land/år: USA/2017
"Tom Cruise har hovedrollen i ”The Mummy”, som tager udgangspunkt i legenden om den sagnomspundne mumie, der har fascineret mennesker siden tidernes morgen.Begravet dybt under ørkenens nådesløse sand hviler en årtusind gammel dronning (Sofia Boutella kendt fra ”Kingsman: The Secret Service” og ”Star Trek Beyond”). Hun fik aldrig forløst sin skæbne og nu vækkes hun til live i vores tid, mere ..."

Mere information...

Film Plakat

Heartstone
Danmarkspremiere fra 8. til 14. juni
Land/år: Danmark, Island/2016
"I en afsides islandsk fiskerlandsby, oplever to teenagedrenge en sommer med følelsesmæssig og seksuel turbulens. Thor er forelsket i Beth, den smukkeste pige i landsbyen. Hans bedste ven Christian, forsøger at hjælpe ham med at vinde Beths hjerte. Samtidig begynder Christian at udvikle følelser for Thor, som han forsøger at undertrykke. Men som tingene udvikler sig mellem Thor og Beth, begynder ..."

Mere information...

Film Plakat

Månens Vogter
Vises i Bio den 27. maj og i weekends fra 10. juni
Land/år: Frankrig/2014
"På en lille planet fyldt med eventyrlige væsener, bliver den naturlige orden opretholdt af solen og månen og deres vogtere. Ved et tilfælde bliver den generte faun Mune udpeget til at være Månens Vogter – til stor bitterhed for Leeyon, som ellers havde udset sig den titel. Med en ny, uerfaren vogter af månen, ser underverdenens hersker, Necros, sit snit til at skabe kaos og mørke på planeten ..."

Mere information...

Film Plakat

Den bedste mand
Danmarkspremiere fra 15. juni
Land/år: Danmark/2017
"”Den bedste mand” er historien om den legendariske danske bokser Jørgen ”Gamle” Hansen og hans kone Hanne. Da vi møder Jørgen i slutningen af 1970’erne, har de fleste dømt ham færdig i boksning. Han er bange for at gå i ringen, hans krop er slidt, og banken truer med at tage huset fra ham og hans familie. Kun én ting holder sammen på det hele. Hans elskede Hanne – manager og kone i ét. Men da ..."

Mere information...

Film Plakat

OperaBio - Rosenkavaleren (2016)
OperaBio søndag den 18. juni 10:00 til ca. 14:30
Land/år: Ukendt/0
"Dirigent: James Levine Iscenesættelse: Robert Carsen Varighed: 4 timer 50 min Solister: Renée Fleming, Elīna Garanča og Günther Groissböck"

Mere information...

Film Plakat

Transformers: The Last Knight
Danmarkspremiere fra 21. juni
Land/år: Ukendt/2017
"”The Last Knight” smadrer Transformers seriens grundlæggende myter, og omdefinerer, hvad det vil sige at være en helt. Mennesker og Transformers er i krig, Optimus Prime er ikke mere. Svaret på vores fremtidige overlevelse ligger begravet i fortidens hemmeligheder og i den ukendte historie om tilstedeværelsen af Transformers på Jorden. Ansvaret for at redde vores verden falder på skuldrene af en ..."

Mere information...

Film Plakat

Grusomme mig 3 - Dansk tale
Danmarkspremiere fra 29. juni
Land/år: Ukendt/2017
"I ”Grusomme Mig 3” møder vi den nye superskurk og tidligere barnestjerne Balthazar Bratt, som er fuldstændig besat af den figur, han spillede i 80’erne og han skal snart vise sig snart at være Grus sværeste modstandere til dato. Kilde: UIP"

Mere information...

Film Plakat

Girls Night Out
Danmarkspremiere fra 29. juni
Land/år: Ukendt/2017
"I GIRLS' NIGHT OUT mødes fem tidligere college veninder efter 10 år til en festlig polteraften weekend i Miami. Under festlighederne vælter de festens højdepunkt - en mandlig stripper - omkuld med døden til følge. Midt i al vanviddet med at finde ud af hvad de nu stiller op med den døde stripper og konsekvenserne af de, ender deres aften med at bringe dem endnu tættere sammen end de tidligere har ..."

Mere information...

Film Plakat

Baby Driver
Danmarkspremiere fra 29. juni
Land/år: USA/2017
"Ansel Elgjort (En flænge i himlen, Papertowns) ses i rollen som Baby, der arbejder som professionel flugtbillist! Alt i mens han flygter fra det ene gerningsted til det andet lytter han til musk på sin walkman uden at lade sig forstyrre det mindste af omgivelserne. Lige til han en dag møder drømmepigen Deborah spillet af Lily James, og han beslutter sig for at planlægge en vej ud af det ..."

Mere information...

Film Plakat

Spider-Man: Homecoming
Danmarkspremiere fra 6. juli
Land/år: Ukendt/2017
"Denne gang er det Tom Holland, som spiller den legendarisk karakter Spider-Man. I øvrige roller ses bl.a. Robert Downey Jr., Michael Keaton, Marisa Tomei, Jon Favreau m.fl. - Jon Watts (Cop Car) har instrueret. "

Mere information...

Film Plakat

Tulip fever
Danmarkspremiere fra 13. 26. juli
Land/år: USA/2016
"Oscarvinder Alicia Vikander fra ’Den danske pige’ er tilbage i et elegant og medrivende drama om kærlighed og begær, hvor hun spiller over for Christoph Waltz og Judi Dench. Amsterdam i 1600-tallet. Den velhavende og aldrende købmand Cornelis Sandvoort (Christoph Waltz) hyrer en ung maler til at male et portræt af sin unge, smukke hustru, Sophia (Alicia Vikander) og ham selv. Sophia og maleren ..."

Mere information...

Film Plakat

Kidnapning
Danmarkspremiere fra 13. juli
Land/år: Ukendt/1982
"KIDNAPNING er en hæsblæsende nyfortolkning af Bjarne Reuters første bog i den populære Bertram serie – eller sagt på dansk: Olsen Banden og Blinkende Lygter for hele familien. Historien handler om Bertrams familie, der af deres småkriminelle Onkel Georg, bliver hvirvlet ind i et kidnapningsforsøg af en rigmandsdreng, men tingene går ikke som planlagt. Bjarne Reuters KIDNAPNING som bog var en ..."

Mere information...

Film Plakat

André Rieu - Maastricht 2017
Den 22. og 23. juli. Biletsalg fra 1. maj
Land/år: Ukendt/0
"André Rieu, kendt som ‘Valsekongen’, er en af verdens mest populære musikere. Hans legendariske, årlige Maastricht-koncert er den biografbegivenhed, som imødeses med størst forventning, og sidste år satte billetsalget rekord i flere lande. Den spektakulære Maastricht-koncert foregår i de betagende, middelalderlige rammer på torvet i Andrés hjemby i Holland og viser maestroen i sit rette element ..."

Mere information...

Film Plakat