Kommende Film

Bien Maja 2
Premiere 26. juli
Land/år: Ukendt/2018
"Bien Maja har en drøm - hun vil gerne deltage i De Olympiske Lege for honningbier! Men desværre har biernes overhoved kejserinden helt andre planer, hun har nemlig besluttet sig for at gøre krav på halvdelen af den honning, som Maja og de andre bier har høstet. Derfor bliver der ikke mulighed for Maja at træne til Honning-Legene. Men Maja giver ikke op: Sammen med sin gode ven Will beslutter hun ..."

Mere information...

Film Plakat

André Rieu – Maastricht Koncert 2018
28 og 29 juli
Land/år: Ukendt/2018
"Bemærk: Koncerten sendes med danske undertekster En af verdens mest populære optrædende kunstnere, Valsekongen André Rieu, har meddelt at hans 2018 Maastricht koncerter vil blive sendt til mere end 2.000 biografer over hele verden i weekenden 28. og 29. juli, når han atter optræder i sin hjemby Maastricht med dette års tema HYLDEST TIL KÆRLIGHEDEN. ‘Amore, My Tribute to Love’, er den ..."

Mere information...

Film Plakat

Mission: Impossible Fallout
02. august 2018
Land/år: Ukendt/2018
"Selv de bedste intentioner kan give bagslag. I MISSION: IMPOSSIBLE - FALLOUT er Ethan Hunt (Tom Cruise) og hans IMF team (Alec Baldwin, Simon Pegg & Ving Rhames) sammen med gamle allierede (Rebecca Ferguson & Michelle Monaghan) i kapløb med tiden efter en mislykket mission. Henry Cavill, Angela Bassett og Vanessa Kirby slutter sig til det actionfyldte hold sammen med instruktøren Christopher ..."

Mere information...

Film Plakat

Book Club
09. august 2018
Land/år: USA/0
"Diane (Diane Keaton) er lige blevet enke efter 40 års ægteskab, Vivian (Jane Fonda) nyder uforpligtende forhold til sine mange mænd, Sharon (Candice Bergen) arbejder sig igennem en årtier lang skilsmisse, og Carols (Mary Steenburgen) ægteskab er i krise. Men alt dette ændrer sig, da de fire veninder læser den berygtede roman ”50 Shades of Gray” i deres bogklub. Nu skal det næste kapitel i deres ..."

Mere information...

Film Plakat

Beast
26.07.2018
Land/år: Storbritanien/2017
Vises fra 26. juli
"Beast er et berusende og fascinerende britisk thriller drama om et isoleret lille øsamfund, hvor den unge kvinde Moll forelsker sig i den gådefulde outsider Pascal. Pascal hjælper hende med at bryde fri fra hendes undertrykkende familie, men da han pludselig mistænkes for en række brutale mord, må Moll vælge om hun vil stå ved Pascals side og forsvare ham, eller om hun vil vende ham ryggen... ..."

Mere information...

Film Plakat

The Darkest Minds
02.08.2018
Land/år: Ukendt/0
Vises 02. august
"Ingen synopsis"

Mere information...

Film Plakat

Huset ved havet
06.08.2018
Land/år: Frankrig/2018
Perlefilm 06.-08. august
">>Franske Robert Guédiguian tackler alderdom i ’The Villa’. Auteuren fra Marseille har lavet et vittigt familiedrama. Tre søskende genforenes i det idylliske fiskerleje, hvor deres far indtil sit slagtilfælde kæmpede for at bevare den gamle livsstil med solide værdier og lokal forankring. De tre midaldrende søskende prøver at finde en vej frem og tilbage til værdierne fra før globaliseringen, men ..."

Mere information...

Film Plakat

Don't Worry, He Won't Get Far on Foot
09.08.2018
Land/år: Ukendt/2018
Premiere 09. august
"John Callahan (Joaquin Phoenix) har stor appetit på livet, flair for ekstremt sorte jokes og et enormt alkoholproblem. Efter et døgns druktur med vennen Dexter (Jack Black), der ender i en katastrofal bilulykke og et liv i kørestol, er det sidste John ønsker at opgive sprutten. Men trods sin skepsis starter han i terapi hos en AA-gruppe ledet af den karismatiske sponsor og millionær Donny (Jonah ..."

Mere information...

Film Plakat

The Spy Who Dumped Me
16.08.2018
Land/år: USA/2018
Premiere 16. august
"Audrey (Mila Kunis) og Morgan (Kate McKinnon), to trediveårige bedste veninder fra Los Angeles, bliver uventet indblandet i en international sammensværgelse, da Audreys ekskæreste en dag dukker op i hendes lejlighed, tæt efterfulgt af et hold snedige snigmordere. Pludseligt finder duoen sig selv på flugt ned gennem Europa fra de selv samme snigmordere og en mistænkelig-men-charmerende britisk ..."

Mere information...

Film Plakat

De utrolige 2 - Med dansk tale
30.08.2018
Land/år: USA/2018
Premiere 30. august
"I “De utrolige 2” bliver Helen (Holly Hunter / Sofie Stougaard) bedt om at være spydspids i en kampagne for at bringe superheltene tilbage, mens Bob (Craig T. Nelson / Torbjørn Hummel) kæmper sig igennem det ”normale” hverdagslivs heltegerninger derhjemme sammen med Violet (Sarah Vowell / Maja Iven Ulstrup), Dash (Huck Milner / Frederik Riebeling Jørgensen) og den lille baby Jack-Jack, hvis ..."

Mere information...

Film Plakat

Lykke-Per
30.08.2018
Land/år: Danmark/2018
Biografklub Danmark - Premiere 30. august.
"På jagt efter lykken flytter Per væk fra det landlige Jylland, sin strenge opvækst i det stærkt religiøse hjem og sin patriarkalske præstefar, og sætter sejl mod København for at studere til ingeniør og realisere et stort visionært og moderne energiprojekt, baseret på vind- og bølgeenergi. I hovedstaden kaster Per sig ud i storbylivet og indgår med livsappetit og glæde i det muntre og ..."

Mere information...

Film Plakat