Vel sýning Vel tal av setrum Vel pláss Skriva upplýsingar Gjald Góðkenn Kvittan
Hvussu komi eg víðari
Trýst á tíðspunkti fyri val av tí sýningini tú ynskir bilettir til.
Vel dato:
Vel film:
Film Plakat
Heiti: Bethlehem
Orig. vers. med engelske undertekster
Orig. heiti: Bethlehem
Longd: 01:39
Land/ár: Arabisk, Hebraisk/2013
Genre: Drama
Leikarar: -
Produktion: -
Manuskript: -
Instruktion: Yuval Adler
Leinkjur: IMDb
Censur:
Frumsýning: 30.10.2014
 
“Bethlehem” fortæller historien om det intime, næsten faderlige forhold, der opstår mellem Razi, en israelsk efterretningsagent, og hans palæstinensiske informant, Sanfur. Den syttenårige Sanfur har altid levet i skyggen af sin bror, den eftersøgte militante palæsinenser, Ibrahim. Sanfur er glad for Razis opmærksomhed og vil gerne samarbejde, men han må sande, at et dobbeltliv præget af løgne og loyalitetskonflikter er svært at håndtere.
Da den israelske efterretningstjeneste opdager, at Sanfur er dybt involveret i sin brors aktiviteter, beordres Razi til at ofre Sanfur i et nært forestående forsøg på at likvidere Ibrahim. Mens forberedelserne til den militære aktion er i gang, tvinges både Razi og Sanfur til at foretage nogle valg, som for altid vil ændre deres liv.
Filmmanuskriptet til ”Bethlehem” er skrevet af den israelske instruktør Yval Adler og den arabiske journalist Ali Waked. Waked har tilbragt to år på Vestbredden, hvor han har foretaget omfattende research til projektet. ”Bethlehem” afslører de umulige situationer og moralske dilemmaer, som er forbundet med den mørke og fascinerende efterretningsverden.
 
 
 
Havnar Bio, Tinghúsvegur 8, FO-100 Tórshavn