Vælg forestilling Vælg antal sæder Vælg placéring Indtast data Betal Acceptér Kvittering
Kvittering      
Hvordan kommer jeg videre
Tryk på de enkelte tidsangivelser for valg af den forestilling du ønsker billetter til.
Vælg dato:
Vælg film:
Titel: Løfte ved daggry
Orig. vers. med danske undertekster
Orig. titel: La promesse de l'aube
Længde: 02:11
Land/år: Frankrig/2017
Genre: Drama, Romance, Biografi
Skuespil: -
Produktion: -
Manuskript: Eric Barbier
Instruktion: Eric Barbier
Links: IMDb
Censur: Tilladt for børn over 11 år
Premiere: 07.03.2019
 
Episk drama af Eric Barbier med Charlotte Gainsbourg efter Romain Garys hovedværk "Morgenrødens løfte" fra 1960 inspireret af sin egen opvækst.

Barndommen er en prøvelse under og efter 1. verdenskrig for den jødiske dreng Roman i Vilnius, på den tid indlemmet i den polsktalende del af det russiske imperium. Hans mor, Nina (Gainsbourg), er fhv. skuespillerinde ved teatret, men er nu en af byens førende skræddere indenfor finere couture. Mor og søn knytter stærke bånd, der skal vise sig ubrydelige selv mange år senere, længe efter de er rejst til Nice og den nu voksne Roman (Pierre Niney) er pilot under 2. verdenskrig i kamp mod tyskerne.

Roman Kacew (Romain Gary) blev født den 8. maj 1914. Han var gift med Jean Seberg i perioden 1962-70 og begik selvmord den 2. december 1980 i Paris. Blandt hans kendte romaner er "Du har jo livet for dig" filmatiseret med Simone Signoret i 1977 og "Lady L" med Sophia Loren i 1965. Han var involveret i manuskriptet til krigsfilmen "Den længste dag" (1962) og instruerede selv filmene "På en strand i Peru" i 1968 og "Den beskidte vej" i 1971. Han var medlem af juryen på filmfestivalen i Cannes i 1962 og i Berlin i 1979. Han er tilmed den eneste, der har vundet den franske litteraturpris Prix Goncourt to gange - under forskellige navne.
Kilde: Miracle film
 
Malling Bio, Bredgade 49, DK-8340 Malling